ISTANBLUE UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3466 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanblue Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:56 Top
24 nov 2022 om 19:57 Bezorger kwam met 1 pizza te weinig, pizza die wel bezorgd was was koud. Na half uur kwam bezorger terug met een verkeerde pizza, 3 kwartier na de andere pizza kwam uiteindelijk de juiste.. geen excuus kon eraf.. hier bestel ik niet meer
23 nov 2022 om 10:15 Heerlijke pizza. Ergens anders geprobeerd maar toch weer terug gekomen.
22 nov 2022 om 22:02 Helaas was het eten koud toen het arriveerde, misschien wonen we net te ver weg.. maar even in de magnetron en Wow, echt heerlijk gegeten!
22 nov 2022 om 20:48 Extreem lange bezorgtijd, voor een niet hele grote bestelling.
22 nov 2022 om 6:38 Snelle bezorging. Lekker gegeten
21 nov 2022 om 1:07 Super lekkerr
20 nov 2022 om 23:26 Bestelde doner met patat maar ik kreeg en kapsalon, waarom ik geen kapsalon bestel is ondat je dan slappe feiet krijgt met warme sla mix., en dat was dus nu oom het geval. Pizza doner was ook heel hard en lauw. Zal hier niet snel weer bestellen.
19 nov 2022 om 18:09 het was weer heerlijk…super heet bij aankomst en snelle bezorging… Hele beleefde en nette mensen…
19 nov 2022 om 10:51 Their food is really taste, they deliver fast and prices are really good because what you get is worth it. Once you try them you want to order every week.