ISTANBLUE UTRECHT

ISTANBLUE UTRECHT Dürüm - Broodjes - Snacks - Schotels

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1574 beoordelingen
20 mei 2019 om 2:14 Volgende keer liever wat sneller het eten was gelukkig wel lekker
19 mei 2019 om 22:19 Ondanks dat ik vroeg ik om minder friet bij mijn kapsalon te doen, hebben ze dat als nog gedaan. Verder zeer snelle bezorging en lekker warm eten.
19 mei 2019 om 18:03 Altijd dikke prima, goed eten en snelle bezorging.
19 mei 2019 om 8:49 Het eten was top en kwam sneller dan verwacht. We misten wel een beetje vorkjes bij de frikandel speciaal en vorkjes.
19 mei 2019 om 2:55 Snelle bezorging en lekker eten!
19 mei 2019 om 1:37 Snelle bezorging, helaas niet helemaal goed. Na 1 telefoontje, hadden ze de fout binnen 10 minuten hersteld en opnieuw geleverd, met excuses en een gratis blikje cola. Fouten kun je maken, ze vervolgens snel herstellen levert je kudo's! Mijn complimenten.
18 mei 2019 om 22:55 Te droge broodje kip shoarma, weinig tot geen salade erin, geen saus terwijl ik dat wel aangaf in mijn bestelling. Voor mij de eerste en laatste keer, jammer!
16 mei 2019 om 0:06 Prima eten geen geklaag
15 mei 2019 om 16:46 Jammer dat de tijd niet was aangepast en in mijn maaltijd een half uur vroeger kreeg dan op de app stond en eten was beetje aan de lauwe kant, maar prima voor de rest.
12 mei 2019 om 8:20 Slechte services maat vooral erg vieze pizza.
12 mei 2019 om 0:41 Voor het eerst hier besteld. Uitermate tevreden. Prima eten en vlotte bezorging.
11 mei 2019 om 13:32 Ik vergeet altijd een beoordeling achter te laten, dus deze geldt voor de afgelopen 15 keer of zo: altijd super vlot op tijd afgeleverd, en de kapsalons behoren sowieso tot de beste van Utrecht, en qua prijs/kwaliteit-verhouding wat mij betreft de beste!